Kortspel för två


Att spela kort på internet är alltid roligt, man kan lära känna nya vänner, krossa rivaler eller helt enkelt bara ha kul. Att hitta flera att spela med kan ibland vara ett problem, eller så vill man bara spela med sin bästa kompis.Kortspel har funnits länge och kommer alltid finnas omkring oss. Det ger oss gemenskap och nöje. Att spela kort online gör att du har lite mer frihet, Du kan spela vars du vill så länge du kan och har uppkoppling till internet. Vi har listat lite information om några online kortspel för två spelare.

Texas hold’em

Poker stjärnornas spel, Dom riktiga proffsen spelar mest Texas hold’em, Det är ett riktigt populärt spel. Det är ett simpelt men avancerat spel, Du har två kort på handen och det är totalt fem kort på bordet. Det gäller att försöka läsa de andra spelarnas hand utan att se deras kort. Kan du se när någon bluffar så har du en stor chans att vinna potten.

Omaha hold’em

En mer avancerad version av Texas hold’em, Du har fyra kort på handen följt av fem på bordet. Den med bästa handen vinner potten, Du kombinerar två av dina fyra kort följt med tre av de fem korten på bordet. För en ovan spelare kan det vara svårt att se vems hand som är bäst.Seven card stud (Sjustöt)Ett så kallat stötpoker spel som baseras på sju kort till varje deltagare. tre dolda som enbart du ser och fyra synliga som alla ser. Alla spelare får tre kort, två dolda och ett öppet.Sedan delas det ut tre öppna kort under tre rundor. Den sista rundan får alla sitt sista dolda kort (det sjunde kortet). Det finns inga gemensamma kort på bordet, Man har bara sina egna kort att bygga en bra hand med.

Five card draw (femkorts poker)

Det här är ett simpelt kortspel där alla får fem kort i början. Man får ett byte (om man vill byta), då får man chansen att byta till sig en bättre hand. Den med bäst hand efter bytet vinner. Det är ett roligt kortspel som man enkelt kan träna på hemma utan insatser.